Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage boy (14-15) lying on wall in front of school with electric guitar and skateboard, side view : Stockfoto
'Denmark, Copenhagen'

Teenage boy (14-15) lying on wall in front of school with electric guitar and skateboard, side view

Credits: 
Ulrik Tofte
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
'Denmark, Copenhagen'
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200567005-004
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.022 x 3.349 px (42,52 x 28,35 cm) - 300 dpi - 8,31 MB
Release-informatie:
Model en property release
Teenage Boy Lying On Wall In Front Of School With Electric Guitar And Skateboard Side View Stockfoto14-15 jaar,Alleen tienerjongens,Alleen tieners,Alleen één tienerjongen,Aspiraties,Baksteen,Beschouwing,Blond haar,Buitenopname,Dag,Elektrische gitaar,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Hobby's,Horizontaal,Individualiteit,Kleurenfoto,Liggen,Mensen,Muziekinstrument,Ontspanning,Opstand,Overhemd en stropdas,Pubertijd,Schoolgebouw,Schooljongen,Skateboard,Stad,Ten voeten uit,Tiener,Tienerjongens,Van de zijkant,Vasthouden,Voor,Vrije tijd,Warrig haar,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica 'Denmark, Copenhagen'