Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teenage boy (14-15) lying on wall in front of school with electric guitar and skateboard, side view : Stockfoto
'Denmark, Copenhagen'

Teenage boy (14-15) lying on wall in front of school with electric guitar and skateboard, side view

Bijschrift:
'Denmark, Copenhagen'
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200567005-004
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Ulrik Tofte
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.022 x 3.349 px (42,52 x 28,35 cm) - 300 dpi - 8,31 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Teenage Boy Lying On Wall In Front Of School With Electric Guitar And Skateboard Side View Stockfoto 200567005-004Opstand,Schooljongen,Tiener,Alleen tieners,Elektrische gitaar,School,Vasthouden,14-15 jaar,Alleen tienerjongens,Alleen één tienerjongen,Aspiraties,Baksteen,Beschouwing,Blond haar,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Hobby's,Horizontaal,Individualiteit,Kleurenfoto,Liggen,Mensen,Muziekinstrument,Ontspanning,Overhemd en stropdas,Pubertijd,Skateboard,Stad,Ten voeten uit,Tienerjongens,Van de zijkant,Voor,Vrije tijd,Warrig haar,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica 'Denmark, Copenhagen'