Teenage boy (12-14) in boxing stance : Stockfoto
Seattle, WA, USA

Teenage boy (12-14) in boxing stance

Credits: 
Karen Moskowitz
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Seattle, WA, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AV0247-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.836 x 4.749 px (32,48 x 40,21 cm) - 300 dpi - 7,59 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teenage Boy In Boxing Stance Stockfoto12-13 jaar,Agressie,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Boksen - Sport,Bovenlichaam,Bruin haar,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Fronsen,Houding,In de camera kijken,Kleding,Kleurenfoto,Kort haar,Onderdeel van een serie,Portret,Sport,Staan,Taaiheid,Tanktop,Vastberadenheid,Vechthouding,Verticaal,Vuist,ZelfverdedigingPhotographer Collection: The Image Bank Seattle, WA, USA