Teenage boy (16-18) in blue apron holding stuffed toy lion : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teenage boy (16-18) in blue apron holding stuffed toy lion

Credits: 
Michael Kelley
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200069943-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.933 x 4.570 px (33,30 x 38,69 cm) - 300 dpi - 5,86 MB
Teenage Boy In Blue Apron Holding Stuffed Toy Lion StockfotoAttractiepark,Eerste baan,Emolumenten,Deeltijdbaan,Alleen tieners,Aansporing,Portret,Schort,16-17 jaar,18-19 jaar,Alleen één tienerjongen,Blauw,Broek,Bruin haar,Buitenopname,Eén persoon,Feesttent,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gestreept,Handen in de zakken,Kleurenfoto,Lang haar,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Leeuw,Naamplaatje,Onderdeel van een serie,Pet,Plastic folie,Prestatie,Pret,Speelgoedbeest,Staan,Stralende lach,Tas,Ten voeten uit,Tevreden,Vasthouden,VerticaalPhotographer Collection: Stone