A teen girl rockin' out to her music. : Stockfoto

A teen girl rockin' out to her music.

Credits: 
Woods Wheatcroft
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
150952936
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Aurora+
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 9,16 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Teen Girl Rockin Out To Her Music Stockfoto 150952936Dansen,Muziek,Hoofdtelefoon,Luisteren,Kind,Kindertijd,Pubertijd,Buitenopname,Geluk,Ten voeten uit,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Boise,Dag,Danseres,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Glimlachen,Idaho,Kleurenfoto,Lang haar,MP3-speler,Mensen,Muur,Ontspanning,Preadolescent kind,Verenigde Staten,Verticaal,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zwierend haarPhotographer Collection: Aurora+