A teen girl rockin' out to her music. : Stockfoto

A teen girl rockin' out to her music.

Credits: 
Woods Wheatcroft
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150952936
Collectie:
Aurora
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 9,16 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Teen Girl Rockin Out To Her Music StockfotoAlleen kinderen,Alleen één meisje,Boise,Buitenopname,Dag,Dansen,Danseres,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Geluk,Glimlachen,Hoofdtelefoon,Idaho,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lang haar,Luisteren,MP3-speler,Mensen,Muur,Muziek,Ontspanning,Preadolescent kind,Pubertijd,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Verticaal,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zwierend haarPhotographer Collection: Aurora