Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teen girl packing washing into machine : Stockfoto

Teen girl packing washing into machine

Credits: 
Smith Collection
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
110627618
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.370 x 5.054 px (28,53 x 42,79 cm) - 300 dpi - 13,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teen Girl Packing Washing Into Machine StockfotoDe was doen,Wasmachine,Bijkeuken,Tiener,Pubertijd,Wasmand,Huiselijk leven,Bovenkleding,Machinerie,14-15 jaar,Blootvoets,Werken,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Binnenopname,Bruin haar,Eén persoon,Fotografie,Gehoorzaamheid,Huishoudklusjes,Hygiëne,Kleding,Kleurenfoto,Knielen,Mensen,Metalen mand,Routine,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verticaal,Vloerbedekking,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Iconica Smith Collection