Teen girl looks out window above street, sunrise : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teen girl looks out window above street, sunrise

Credits: 
Philip and Karen Smith
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160002916
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 7,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teen Girl Looks Out Window Above Street Sunrise StockfotoStad,Ochtend,Zonsopgang,Straat,Zonlicht,Boven,Door het raam kijken,Italië,Mensen,Spiritualiteit,Eén persoon,Tiener,Turijn,Buitenopname,Fotograferen,Harmonie,Individualiteit,Serene mensen,Vitaliteit,16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Architectuur,Begin,Bewondering,Fotografie,Fotografische Thema's,Hoop,Horizontaal,Inspiratie,Kleurenfoto,Piemonte,Portretfoto,Reisbestemmingen,Silhouet,Toerisme,Toerist,VerbindingPhotographer Collection: Taxi PKS Media Inc.