Teen girl looks out window above street, sunrise : Stockfoto

Teen girl looks out window above street, sunrise

Credits: 
Ascent/PKS Media Inc.
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160002916
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 7,7 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teen Girl Looks Out Window Above Street Sunrise Stockfoto16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Architectuur,Begin,Bewondering,Boven,Buitenopname,Door het raam kijken,Eén persoon,Fotograferen,Fotografie,Fotografische Thema's,Harmonie,Hoop,Horizontaal,Individualiteit,Inspiratie,Italië,Kleurenfoto,Mensen,Ochtend,Piemonte,Portretfoto,Reisbestemmingen,Serene mensen,Silhouet,Spiritualiteit,Stad,Straat,Tiener,Toerisme,Toerist,Turijn,Verbinding,Vitaliteit,Zonlicht,ZonsopgangPhotographer Collection: Taxi PKS Media Inc.