IT technician working at desk in server room (Digital Composite) : Stockfoto

IT technician working at desk in server room (Digital Composite)

Credits: 
Stephen Swintek
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200024728-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.760 x 3.740 px (40,30 x 31,67 cm) - 300 dpi - 5,52 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
It Technician Working At Desk In Server Room StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één man,Bedrijfsleven,Betegelde vloer,Binnenopname,Bureau,Computeren,Digitaal samengesteld beeld,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Netwerkserver,Onderdeel van een serie,Onherkenbaar persoon,Op de rug gezien,Stoel,Technicus,Techniek,Tegel,Telefoon,Ten voeten uit,Volwassen,Werken,Witte boorden werker,Zakenman,Zakenpersoon,ZittenPhotographer Collection: Stone