Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Technician and patient about to have MRI examination : Stockfoto

Technician and patient about to have MRI examination

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
91156494
Collectie:
OJO Images
Technician And Patient About To Have Mri Examination StockfotoMRI-scanner,MRI-scan,Doktersonderzoek,Portret,Gezondheidszorg en medicijnen,Staan,Technicus,20-24 jaar,40-44 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Apparatuur,Armen over elkaar,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Deskundigheid,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kliniek,Liggen,Machinerie,Medische apparatuur,Medische test,Mensen,Mensen op de achtergrond,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,Op de rug liggen,Operatiekleding,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënt,Patiënte,Techniek,Tekstveld,Twee personen,Van de zijkant,Verantwoordelijkheid,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,West-Kaap,Ziekenhuis,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images