Teacher working with two students in classroom : Stockfoto
Female teacher working with two young female students in science lab classroom


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teacher working with two students in classroom

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Female teacher working with two young female students in science lab classroom
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
111816212
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.915 x 3.686 px (41,61 x 31,21 cm) - 300 dpi - 7,16 MB
Teacher Working With Two Students In Classroom StockfotoLeraar,Studerende,Onderwijs,Japanse etniciteit,Schoolhoofd,Kind,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Studeren,Prestatie,Laboratorium,Leiderschap,Aziatische en Indiase etniciteit,Begeleiding,Fotografie,Leren,Mensen,Nieuwsgierigheid,Ontdekking,Aspiraties,Autoriteit,Binnenopname,Mid-volwassen vrouw,Ondersteunen,Ondersteuning,Pubertijd,Vietnamese etniciteit,Werken,12-13 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Amerikaans Indiaanse etniciteit,Bovenlichaam,Brainstormen,Dag,Directrice,Drie personen,Een helpende hand,Focus,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Lerares,Leunen,Meisjes,Mid-volwassen,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Saamhorigheid,Samenwerking,Seattle,Teamwerk,Toewijding,Verenigde Staten,Vertrouwen,Volwassen,Vrijetijdskleding,Waakzaamheid,Washington staat,Wijsheid,ZittenPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCFemale teacher working with two young female students in science lab classroom