Teacher with book in front of  blackboard : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teacher with book in front of blackboard

Credits: 
commerceandculturestock
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
131106614
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.888 x 2.592 px (32,92 x 21,95 cm) - 300 dpi - 4,08 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Teacher With Book In Front Of Blackboard StockfotoLeraar,Afrikaanse etniciteit,Onderwijs,Schoolbord,Schoolgebouw,Boek,Geluk,Jong volwassen,Alleen vrouwen,Bamako,Aspiraties,In de camera kijken,Portret,Vasthouden,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Kleurenfoto,Lerares,Mali,Mensen,Onscherpe achtergrond,Schrijven,Stralende lach,Traditionele kledij,Volwassen,Voor,VrolijkPhotographer Collection: Moment Select kalapo01/CFP