Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teacher welcoming students (9-12) to classroom on first day of school : Stockfoto

Teacher welcoming students (9-12) to classroom on first day of school

Credits: 
Nicholas Prior
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200295224-011
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.611 x 3.636 px (39,04 x 30,78 cm) - 300 dpi - 8,17 MB
Release-informatie:
Model en property release
Teacher Welcoming Students To Classroom On First Day Of School Stockfoto10-11 jaar,25-29 jaar,Begin,Begroeten,Betreden,Binnenopname,Bureau,Dag,Deurkozijn,Dragen,Drie personen,Een groep mensen,Eerste schooldag,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Horizontaal,Jonge mannen,Jongens,Kindertijd,Klaslokaal,Kleurenfoto,Leraar,Leren,Levensgebeurtenissen,Meisjes,Mensen,Middelbare scholier,Onderdeel van een serie,Onderwijs,Onderwijzen,Opwinding,Ringband,Rugzak,Schoolbord,Tekstboek,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Voortgezet onderwijs,Vrijetijdskleding,Vrolijk,WandelenPhotographer Collection: The Image Bank