Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teacher welcoming students (9-12) to classroom on first day of school : Stockfoto

Teacher welcoming students (9-12) to classroom on first day of school

Credits: 
Nicholas Prior
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200295224-011
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.611 x 3.636 px (39,04 x 30,78 cm) - 300 dpi - 8,17 MB
Teacher Welcoming Students To Classroom On First Day Of School StockfotoKlaslokaal,Betreden,Leraar,Wandelen,Begroeten,Eerste schooldag,Jongens,Leren,Middelbare scholier,Begin,Kindertijd,Onderwijs,Meisjes,Rugzak,Verenigde Staten,Voortgezet onderwijs,Deurkozijn,Dragen,Schoolbord,10-11 jaar,25-29 jaar,Binnenopname,Bureau,Dag,Drie personen,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Horizontaal,Jonge mannen,Kleurenfoto,Levensgebeurtenissen,Mensen,Onderdeel van een serie,Onderwijzen,Opwinding,Ringband,Tekstboek,Ten voeten uit,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: The Image Bank