Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teacher teaching music lesson to children : Stockfoto

Teacher teaching music lesson to children

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83512787
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.768 x 3.672 px (40,37 x 31,09 cm) - 300 dpi - 7,54 MB
Release-informatie:
Model en property release
Teacher Teaching Music Lesson To Children Stockfoto4-5 jaar,6-7 jaar,8-9 jaar,Binnenopname,Dag,Een groep mensen,Fotografie,Geluk,Gitaar,Hobby's,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Jongens,Kind,Kindertijd,Klaslokaal,Kunst Cultuur en Vermaak,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Leraar,Leren,Meisjes,Mensen,Middelgrote groep mensen,Muziek,Muziekinstrument,New Jersey,Onderwijs,Onderwijzen,Onscherpe achtergrond,Plezier,Pret,Schoolgebouw,Spelen,Staan,Stoel,Ten voeten uit,Trainer,Vasthouden,Vrijetijdskleding,West New York - New Jersey,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank Jose Luis Pelaez Inc