Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teacher teaching music lesson to children : Stockfoto

Teacher teaching music lesson to children

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83512787
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.768 x 3.672 px (40,37 x 31,09 cm) - 300 dpi - 7,54 MB
Teacher Teaching Music Lesson To Children StockfotoKlaslokaal,Muziek,Kind,Muziekinstrument,Leren,Kindertijd,Leraar,Gitaar,Trainer,Onderwijs,Een groep mensen,Schoolgebouw,8-9 jaar,Jongens,Zitten,Onderwijzen,Spelen,4-5 jaar,Geluk,Pret,Ten voeten uit,6-7 jaar,Binnenopname,Dag,Fotografie,Hobby's,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kunst Cultuur en Vermaak,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Meisjes,Mensen,Middelgrote groep mensen,New Jersey,Onscherpe achtergrond,Plezier,Staan,Stoel,Vasthouden,Vrijetijdskleding,West New York - New JerseyPhotographer Collection: The Image Bank Jose Luis Pelaez Inc