Teacher teaching music lesson to children : Stockfoto

Teacher teaching music lesson to children

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
83512787
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.768 x 3.672 px (40,37 x 31,09 cm) - 300 dpi - 7,54 MB
Teacher Teaching Music Lesson To Children Stockfoto 83512787Muziek,Klaslokaal,Muziekinstrument,Leren,Leraar,Kind,Trainer,Kindertijd,Gitaar,Jongens,Zitten,Onderwijs,Onderwijzen,Pret,Spelen,Ten voeten uit,4-5 jaar,6-7 jaar,8-9 jaar,Binnenopname,Dag,Een groep mensen,Fotografie,Geluk,Hobby's,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kunst Cultuur en Vermaak,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Meisjes,Mensen,Middelgrote groep mensen,New Jersey,Onscherpe achtergrond,Plezier,School,Staan,Stoel,Vasthouden,Vrijetijdskleding,West New York - New JerseyPhotographer Collection: The Image Bank Jose Luis Pelaez Inc