Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teacher Sitting at a School Desk Showing a Book to a Parent and Her Son : Stockfoto

Teacher Sitting at a School Desk Showing a Book to a Parent and Her Son

Credits: 
Digital Vision.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Alle bestanden voor dit beeld zijn RGB en niet CMYK.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
dv1940034
Collectie:
Photodisc
Teacher Sitting At A School Desk Showing A Book To A Parent And Her Son StockfotoLeraar,Schoolgebouw,Onderwijs,Moeder,Klaslokaal,Familie,Lezen,Een groep mensen,Werken,Zoon,één ouder,Basisschool,Multi etnische groep,Basisschool student,Afro-Amerikaanse etniciteit,Boek,Volwassen vrouwen,Europese etniciteit,Van de zijkant,30-39 jaar,Alleenstaande moeder,Beroep,Binnenopname,Bureau,Drie personen,Familie met twee generaties,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Jongens,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Open,Stralende lach,Tonen,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Photodisc