Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teacher holding up different flash card in classroom, children (4-7) raising hands : Stockfoto

Teacher holding up different flash card in classroom, children (4-7) raising hands

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200548184-005
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.173 x 3.424 px (43,80 x 28,99 cm) - 300 dpi - 5,77 MB
Teacher Holding Up Different Flash Card In Classroom Children Raising Hands StockfotoLeraar,Klaslokaal,Zitten,Kindertijd,Sociale bijeenkomst,Basisschool,Flash-kaart,Leren,Basisschool student,Pret,Vloerbedekking,Handen in de lucht,Jonge vrouw,Jongens,Stoel,Geluk,Rolmodel,Roomijs,Saamhorigheid,Vragen,Vrolijk,Bruin haar,Een groep mensen,Intelligentie,Onderwijs,Onderwijzen,Tafel,25-29 jaar,4-5 jaar,6-7 jaar,Antwoorden,Binnenopname,Blond haar,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Horizontaal,Kleurenfoto,Ledematen,Leunen,Meisjes,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Multi etnische groep,Plezier,Stralende lach,Ten voeten uit,Tonen,Vasthouden,Vijf personen,Vriendschap,VrijetijdskledingPhotographer Collection: The Image Bank