Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teacher holding up different flash card in classroom, children (4-7) raising hands : Stockfoto

Teacher holding up different flash card in classroom, children (4-7) raising hands

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200548184-005
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.173 x 3.424 px (43,80 x 28,99 cm) - 300 dpi - 5,77 MB
Release-informatie:
Model release
Teacher Holding Up Different Flash Card In Classroom Children Raising Hands Stockfoto25-29 jaar,4-5 jaar,6-7 jaar,Antwoorden,Basisschool,Basisschool student,Binnenopname,Blond haar,Bruin haar,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Een groep mensen,Flash-kaart,Fotografie,Geluk,Gezicht aan gezicht,Handen in de lucht,Horizontaal,Intelligentie,Jonge vrouw,Jongens,Kindertijd,Klaslokaal,Kleurenfoto,Ledematen,Leraar,Leren,Leunen,Meisjes,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Multi etnische groep,Onderwijs,Onderwijzen,Plezier,Pret,Rolmodel,Roomijs,Saamhorigheid,Sociale bijeenkomst,Stoel,Stralende lach,Tafel,Ten voeten uit,Tonen,Vasthouden,Vijf personen,Vloerbedekking,Vragen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank