Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teacher and Students in Lab : Stockfoto

Teacher and Students in Lab

Credits: 
Sean Justice
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
6524-000208a
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.107 x 3.354 px (43,24 x 28,40 cm) - 300 dpi - 4,64 MB
Release-informatie:
Model en property release
Teacher And Students In Lab Stockfoto14-15 jaar,50-59 jaar,Begeleiding,Beschermende bril,Binnenopname,Bukken,Bureau,Chemische stof,Drie personen,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gieten,Glimlachen,Horizontaal,Intelligentie,Jongens,Kijken naar,Klaslokaal,Kleurenfoto,Laboratorium,Laboratoriumjas,Leraar,Leren,Luisteren,Mannelijk,Mannen,Meisjes,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Middelbare scholier,Nieuwsgierigheid,Omlaag kijken,Onderwijs,Onderwijzen,Opwinding,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Pipet,Portret,Praten,Reageerbuis,Reageerbuisrek,Scheikunde,Schoolgebouw,Schort,Staan,Teamwerk,Vasthouden,Volwassen,Voortgezet onderwijs,Vrouwelijk,Wetenschap,Wetenschappelijk experimentPhotographer Collection: The Image Bank