Teacher and Students in Lab : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Teacher and Students in Lab

Credits: 
Sean Justice
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
6524-000208a
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.107 x 3.354 px (43,24 x 28,40 cm) - 300 dpi - 4,64 MB
Teacher And Students In Lab StockfotoScheikunde,Leraar,Laboratorium,Voortgezet onderwijs,Praten,Wetenschap,Reageerbuis,Wetenschappelijk experiment,Onderwijs,Onderwijzen,Oudere volwassenen,Portret,14-15 jaar,50-59 jaar,Begeleiding,Beschermende bril,Binnenopname,Bukken,Bureau,Chemische stof,Drie personen,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gieten,Glimlachen,Horizontaal,Intelligentie,Jongens,Kijken naar,Klaslokaal,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Leren,Luisteren,Mannelijk,Mannen,Meisjes,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Middelbare scholier,Nieuwsgierigheid,Omlaag kijken,Opwinding,Oudere mannen,Pipet,Reageerbuisrek,Schoolgebouw,Schort,Staan,Teamwerk,Vasthouden,Volwassen,VrouwelijkPhotographer Collection: The Image Bank