Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Teacher and students in chemistry class, low angle view : Stockfoto

Teacher and students in chemistry class, low angle view

Credits: 
ColorBlind Images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200554356-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 5,73 MB
Release-informatie:
Model en property release
Teacher And Students In Chemistry Class Low Angle View Stockfoto14-15 jaar,16-17 jaar,30-34 jaar,Beschermende bril,Binnenopname,Boek,Bovenlichaam,Concentratie,Een groep mensen,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Kijken,Kijken naar,Klaslokaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Leraar,Leren,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Multi etnische groep,Nieuwsgierigheid,Onderwijs,Plafond,Portretfoto,Reageerbuis,Saamhorigheid,Samenwerking,Scheikunde,Scheikundeles,Staan,Tevreden,Tienerjongens,Tienermeisjes,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Vloeistof,Vrijetijdskleding,Wetenschappelijk experimentPhotographer Collection: The Image Bank