Taxi waiting stop : Stockfoto
Taxi waiting room with a phone in the corner


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Taxi waiting stop

Credits: 
Jorn Georg Tomter
Bijschrift:
Taxi waiting room with a phone in the corner
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153165231
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.426 x 3.744 px (45,94 x 31,70 cm) - 300 dpi - 11,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Taxi Waiting Stop StockfotoBank,Hout,Wachtkamer,Zonder mensen,Absentie,Binnenopname,Communicatie,Dag,Fotografie,Groot-Brittannië,Hoofdletter,Horizontaal,Kleurenfoto,Leeg,Londen - Engeland,Muur,Techniek,Tekst,Vaste telefoon,Verbinding,Westers schriftPhotographer Collection: Photonica Jorn TomterTaxi waiting room with a phone in the corner