Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Taxi driving down Jones Street, San Francisco, California, United States of America, North America : Stockfoto
North America, United States of America, California, San Francisco

Taxi driving down Jones Street, San Francisco, California, United States of America, North America

Credits: 
Thomas Winz
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
North America, United States of America, California, San Francisco
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
76207391
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.603 x 4.028 px (22,04 x 34,10 cm) - 300 dpi - 5,37 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Taxi Driving Down Jones Street San Francisco California United States Of America North America StockfotoArchitectuur,Auto,Buitenopname,Californië,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Heuvel,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Licht,Motorvoertuig,Noord-Amerika,Op de rug gezien,Rijden,San Francisco - Californië,Schaduw,Stad,Stadsstraat,Steil,Straat,Taxi,Tekstveld,Verenigde Staten,Verkeer,Verkeerslicht,Verticaal,Vervoer,Vervoermiddel,Weg,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images North America, United States of America, California, San Francisco