Tattoo : Stockfoto
A beauty portrait of a female model showcasing her tattoo.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Bijschrift:
A beauty portrait of a female model showcasing her tattoo.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102598548
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.592 x 3.888 px (21,95 x 32,92 cm) - 300 dpi - 4,96 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tattoo StockfotoVolwassen vrouwen,Trots,Alleen vrouwen,Tatoeage,Frontaal,In de camera kijken,Portret,Witte achtergrond,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische etniciteit,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Hand op schouder,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen,Mid-volwassen,Mooie mensen,Ontbloot bovenlichaam,Portretfoto,Serene mensen,Studiofoto,Verticaal,Volwassen,Zwart haarPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Dusko AlmosaA beauty portrait of a female model showcasing her tattoo.