Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Tattoo : Stockfoto
A beauty portrait of a female model showcasing her tattoo.
Bijschrift:
A beauty portrait of a female model showcasing her tattoo.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102598548
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.592 x 3.888 px (21,95 x 32,92 cm) - 300 dpi - 4,96 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tattoo Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische etniciteit,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Hand op schouder,In de camera kijken,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen,Mid-volwassen,Mooie mensen,Ontbloot bovenlichaam,Portret,Portretfoto,Serene mensen,Studiofoto,Tatoeage,Trots,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Witte achtergrond,Zwart haarPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Dusko AlmosaA beauty portrait of a female model showcasing her tattoo.