Tattoo on arm : Stockfoto
Temporary skull tattoo on boy arm.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Tattoo on arm

Credits: 
Donald Iain Smith
Bijschrift:
Temporary skull tattoo on boy arm.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
115187099
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 3,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tattoo On Arm StockfotoTatoeage,Kind,Identiteit,Kindertijd,6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Armen over elkaar,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Horizontaal,Individualiteit,Kleurenfoto,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke schedel,Mensen,Middelste deel,Mode,Nieuw-Zeeland,Onscherpe achtergrond,Ontbloot bovenlichaam,OntwerpPhotographer Collection: Moment Select © Don SmithTemporary skull tattoo on boy arm.