Tape Measure Wrapped Around Cake : Stockfoto
Tape measure wrapped around white vanilla cake with slice missing.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Tape Measure Wrapped Around Cake

Credits: 
Michele Westmorland
Bijschrift:
Tape measure wrapped around white vanilla cake with slice missing.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103552756
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
3.413 x 5.120 px (28,90 x 43,35 cm) - 300 dpi - 9,24 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tape Measure Wrapped Around Cake StockfotoAbsentie,Afvallen,Binnenopname,Close-up,Dag,Deeggerechten,Dranken en maaltijden,Fotografie,Gekleurde hagelslag,Genot,Idee,Ingepakt,Kleurenfoto,Meetlint,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Ongezonde voeding,Onscherpe achtergrond,Raam,Redmond - Washington,Roze,Tafel,Vanille,Veleiding,Verenigde Staten,Versheid,Verticaal,Verward,Washington staat,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary © Michele Westmorland 2010Tape measure wrapped around white vanilla cake with slice missing.