tangled wires under office table : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Tangled wires under office table

Credits: 
Edward Frazer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142765901
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.091 x 3.394 px (43,10 x 28,74 cm) - 300 dpi - 9,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Tangled Wires Under Office Table StockfotoComputernetwerk,Verbinding,Kantoor,Techniek,Rommelig,Betegelde vloer,Binnenopname,Dag,Draad,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Onderdeel van,Tafel,Verward,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica David Vintiner