Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Tablet presciption : Stockfoto
Woman using tablet computer in clinical area.

Tablet presciption

Credits: 
John Lamb
Bijschrift:
Woman using tablet computer in clinical area.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
157027860
Collectie:
Photodisc
Tablet Presciption Stockfoto45-49 jaar,Aanraken,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Apotheek,Binnenopname,Bureau,Close-up,Computeren,Dag,Dokterspraktijk,Doktersrecept,Draadloze technologie,Eerste hulp,Ehbo-doos,Eén persoon,Fles,Fotografie,Gemak,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Internet,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Oudere volwassenen,Tablet-pc,Techniek,Toegankelijkheid,Touchscreen,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Photodisc John Lamb CopyrightWoman using tablet computer in clinical area.