Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Table soccer figures in red and white : Stockfoto

Table soccer figures in red and white

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200279498-002
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Paul Taylor
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.142 x 3.428 px (43,54 x 29,02 cm) - 300 dpi - 1,82 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Table Soccer Figures In Red And White Stockfoto 200279498-002Tafelvoetbal,Rivaliteit,Voetbal,Aftrappen,Conflict,Teamwerk,Voetbal,Bal,Beeldje,Rood,Witte achtergrond,Op een rij,Close-up,Eenheid,Fotografie,Gelegenheid,Horizontaal,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Studiofoto,Verwachting,Wit,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone