Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Szechuan cuisine : Stockfoto
Thin slices of beef in spicy sauce topped with cilantro and chopped peanuts

Szechuan cuisine

Bijschrift:
Thin slices of beef in spicy sauce topped with cilantro and chopped peanuts
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
134035555
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Lara Hata
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.175 x 3.450 px (43,82 x 29,21 cm) - 300 dpi - 6,97 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Szechuan Cuisine Stockfoto 134035555Voedsel,Chinees eten,Chinese cultuur,Zonder mensen,Fotografie,Gemarineerd,Studiofoto,Versheid,Witte achtergrond,Close-up,Dranken en maaltijden,Garnering,Horizontaal,Koriander,Rundvlees,Specerij,Stuk,Californië,Dag,Eetklaar,Gehakt,Genot,Hartige saus,Kleurenfoto,Onscherpe achtergrond,Pinda - Voedsel,San Francisco - Californië,Szechuan gerecht,Verenigde StatenPhotographer Collection: Photonica Lara HataThin slices of beef in spicy sauce topped with cilantro and chopped peanuts