Szechuan cuisine : Stockfoto
Thin slices of beef in spicy sauce topped with cilantro and chopped peanuts

Szechuan cuisine

Credits: 
Lara Hata
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Thin slices of beef in spicy sauce topped with cilantro and chopped peanuts
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
134035555
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.175 x 3.450 px (43,82 x 29,21 cm) - 300 dpi - 6,97 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Szechuan Cuisine StockfotoCalifornië,Chinees eten,Chinese cultuur,Close-up,Dag,Dranken en maaltijden,Eetklaar,Fotografie,Garnering,Gehakt,Gemarineerd,Genot,Hartig voedsel,Hartige saus,Horizontaal,Kleurenfoto,Koriander,Onscherpe achtergrond,Pinda - Voedsel,Rundvlees,San Francisco - Californië,Specerij,Studiofoto,Stuk,Szechuan gerecht,Verenigde Staten,Versheid,Voedsel,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica Lara HataThin slices of beef in spicy sauce topped with cilantro and chopped peanuts