Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Syrian hamster and Tofu : Stockfoto
Female golden syrian hamster mad about her favourite treat Tofu.

Syrian hamster and Tofu

Credits: 
Pyza / Puchikumo
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Female golden syrian hamster mad about her favourite treat Tofu.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88088632
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.278 x 3.222 px (27,75 x 27,28 cm) - 300 dpi - 4,53 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Syrian Hamster And Tofu StockfotoBinnenopname,Close-up,Dierenthema's,Dranken en maaltijden,Eén dier,Fotografie,Golden Hamster,Horizontaal,Huisdier,Humor,In de camera kijken,Mond open,Ondeugendheid,Plaagdier,Polen,Ten voeten uit,Tofoe,Vasthouden,Warschau,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select © 2007 Klara SalamonskaFemale golden syrian hamster mad about her favourite treat Tofu.