Swollen leg standing on road : Stockfoto
Big,torpid leg with clock on it, describing slow progress in Poland.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Swollen leg standing on road

Credits: 
Pawel Wewiorski
Bijschrift:
Big,torpid leg with clock on it, describing slow progress in Poland.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106660766
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.000 x 2.667 px (33,87 x 22,58 cm) - 300 dpi - 6,24 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Swollen Leg Standing On Road StockfotoBouw,Bouwplaats,Tijd,Vooruitgang,Gezondheidszorg en medicijnen,Klok,Humor,Stad,Straat,Getal,Voet,Ondersteuning,Zonder mensen,Dag,Menselijke voet,Beton,Krakau,Model,Boom,Balans,Buitenopname,Digitaal samengesteld beeld,Fotografie,Reizen,Straatlamp,Polen,Wolk,Horizontaal,Kleurenfoto,Roze,Kleine wijzer,Ledematen,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke ledematen,Menselijke vormPhotographer Collection: Moment Select Pawel WewiorskiBig,torpid leg with clock on it, describing slow progress in Poland.