Swollen leg standing on road : Stockfoto
Big,torpid leg with clock on it, describing slow progress in Poland.

Swollen leg standing on road

Credits: 
Pawel Wewiorski
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Big,torpid leg with clock on it, describing slow progress in Poland.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106660766
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.000 x 2.667 px (33,87 x 22,58 cm) - 300 dpi - 6,24 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Swollen Leg Standing On Road StockfotoBalans,Beton,Boom,Bouw,Bouwplaats,Buitenopname,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Fotografie,Getal,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Humor,Kleine wijzer,Kleurenfoto,Klok,Krakau,Ledematen,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke ledematen,Menselijke voet,Menselijke vorm,Model,Ondersteuning,Polen,Reizen,Roze,Stad,Straat,Straatlamp,Tijd,Voet,Vooruitgang,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select Pawel WewiorskiBig,torpid leg with clock on it, describing slow progress in Poland.