SWIMMER 2 : Stockfoto
BLUE RED BUBBLES


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

SWIMMER 2

Credits: 
Dean Belcher
Bijschrift:
BLUE RED BUBBLES
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152404381
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.134 x 4.134 px (35,00 x 35,00 cm) - 300 dpi - 14,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Swimmer 2 StockfotoZwembad,Betegelde vloer,Onder water,Zwemmen,Sport,Londen - Engeland,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Badkleding,Bel - Vloeistof,Beweging,Bovenlichaam,Dag,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Kleurenfoto,Mensen,Vierkant,Vijver,Volwassen,Vrije tijd,Weerkaatsing,ZwembrilPhotographer Collection: The Image Bank DEAN BELCHERBLUE RED BUBBLES