Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
surveillance : Stockfoto
Man standing in a room infront of many screen images(digital composite)

Surveillance

Credits: 
Colin Anderson
Bijschrift:
Man standing in a room infront of many screen images(digital composite)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82457591
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.531 x 3.854 px (38,36 x 32,63 cm) - 300 dpi - 8,65 MB
Surveillance StockfotoDe media,Computermonitor,Futuristisch,Spionage en toezicht,Techniek,Beeldscherm,Innovatie,Kijken naar,Bedrijfsleven,Controle,Variatie,Communicatie,Globale communicatie,Verbinding,Zakenman,Groot bedrijf,Strategie,Keus,Mensen,Op de rug gezien,Ten voeten uit,Horizontaal,Idee,Tonen,Staan,Kleurenfoto,Spaans en Portugese etniciteit,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Australië,Binnenopname,Eén persoon,Flatscreen,Fotografie,Goed gekleed,Handen op de rug,Mid-volwassen,Zwart haarPhotographer Collection: Photographer's Choice Colin AndersonMan standing in a room infront of many screen images(digital composite)