Surprised woman receiving Christmas gift from man in snowy field : Stockfoto

Surprised woman receiving Christmas gift from man in snowy field

Credits: 
David Lees
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
153348217
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.121 x 3.414 px (43,36 x 28,91 cm) - 300 dpi - 7,46 MB
Surprised Woman Receiving Christmas Gift From Man In Snowy Field Stockfoto 153348217Kado,Geven,Kerstmis,Verrassing,Volwassen vrouwen,Vakantie,Mannen,Kerstkado,Ontvangen,Sneeuw,Winter,Mensen,Geluk,Europese etniciteit,Omlaag kijken,Alleen volwassenen,Twee personen,Van de zijkant,Vasthouden,Zonlicht,Buitenopname,Liefde,Mond open,Staan,Volwassen,25-29 jaar,30-34 jaar,30-39 jaar,Aanhankelijk,Bevroren,Bovenlichaam,Dag,Enkel object,Escapisme,Fotografie,Glimlachen,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Ingepakt,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Koud,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke mond,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Natuur,Reizen,Romantiek,Saamhorigheid,Veld,Verliefd worden,Viering,Vriendin,Vriendje,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Warme kleding,Weekend activiteiten,ZwitserlandPhotographer Collection: Iconica