Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Surprised woman receiving Christmas gift from man in snowy field : Stockfoto

Surprised woman receiving Christmas gift from man in snowy field

Credits: 
David Lees
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153348217
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.121 x 3.414 px (43,36 x 28,91 cm) - 300 dpi - 7,46 MB
Release-informatie:
Model release
Surprised Woman Receiving Christmas Gift From Man In Snowy Field Stockfoto25-29 jaar,30-34 jaar,30-39 jaar,Aanhankelijk,Alleen volwassenen,Bevroren,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Enkel object,Escapisme,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Geven,Glimlachen,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Ingepakt,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kado,Kerstkado,Kerstmis,Kleurenfoto,Koud,Liefde,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke mond,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mond open,Natuur,Omlaag kijken,Ontvangen,Reizen,Romantiek,Saamhorigheid,Sneeuw,Staan,Twee personen,Vakantie,Van de zijkant,Vasthouden,Veld,Verliefd worden,Verrassing,Viering,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vriendin,Vriendje,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Warme kleding,Weekend activiteiten,Winter,Zonlicht,ZwitserlandPhotographer Collection: Iconica