Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Surgery scar held together with staples : Stockfoto
The skin is held together with staples, helping the wound heal faster and decreases the chance of infection.

Surgery scar held together with staples

Bijschrift:
The skin is held together with staples, helping the wound heal faster and decreases the chance of infection.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
106437979
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
William Andrew
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.140 x 4.140 px (35,05 x 35,05 cm) - 300 dpi - 12,8 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Surgery Scar Held Together With Staples Stockfoto 106437979Wond,Mensen,Menselijke huid,Stad New York,Bloed,Brooklyn - New York,Extreme close-up,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Kleurenfoto,Medische apparatuur,Menselijk haar,Nietje,Onderdeel van,Studiofoto,Verenigde Staten,VierkantPhotographer Collection: Moment Select William BonThe skin is held together with staples, helping the wound heal faster and decreases the chance of infection.