Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Surgeons working in operating room : Stockfoto

Surgeons working in operating room

Credits: 
Sam Edwards
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151810620
Collectie:
OJO Images
Surgeons Working In Operating Room StockfotoChirurgie,Gezondheidszorg en medicijnen,Ziekenhuis,Chirurg,Bewogen,Operatiekamer,Beweging,Onscherp,Teamwerk,Fotografie,Operatielamp,Aziatische en Indiase etniciteit,Dokter,Japanse etniciteit,Samenwerking,Operatiegewaad,Veiligheidsmaatregelen,Volwassen vrouwen,Zuid-Afrika,25-29 jaar,30-34 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Beroep,Bescherming,Binnenopname,Concentratie,Deskundigheid,Europese etniciteit,Gekanteld,Horizontaal,Indiase etniciteit,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kaapstad,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lange sluitertijd,Mannen,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Operatiekapje,Operatiemasker,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Saamhorigheid,Scherpte,Staan,Vaardigheid,Verantwoordelijkheid,Verduisterd gezicht,Verlicht,Vijf personen,Volwassen,Werken,ZorgzaamheidPhotographer Collection: OJO Images