Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Surgeons working in operating room : Stockfoto

Surgeons working in operating room

Credits: 
Sam Edwards
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151810620
Collectie:
OJO Images
Surgeons Working In Operating Room Stockfoto25-29 jaar,30-34 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Aziatische en Indiase etniciteit,Beroep,Bescherming,Beweging,Bewogen,Binnenopname,Chirurg,Chirurgie,Concentratie,Deskundigheid,Dokter,Europese etniciteit,Fotografie,Gekanteld,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Indiase etniciteit,Japanse etniciteit,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kaapstad,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lange sluitertijd,Mannen,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Onscherp,Operatiegewaad,Operatiekamer,Operatiekapje,Operatielamp,Operatiemasker,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Portretfoto,Saamhorigheid,Samenwerking,Scherpte,Staan,Teamwerk,Vaardigheid,Veiligheidsmaatregelen,Verantwoordelijkheid,Verduisterd gezicht,Verlicht,Vijf personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werken,Ziekenhuis,Zorgzaamheid,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images