Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Surgeons in scrubs washing hands at sink : Stockfoto

Surgeons in scrubs washing hands at sink

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
97970613
Collectie:
OJO Images
Surgeons In Scrubs Washing Hands At Sink StockfotoChirurg,Schrobben,Schoonmaken,Wassen,Ziekenhuis,Operatiekamer,Operatiekleding,Gezondheidszorg en medicijnen,Veiligheidsmaatregelen,30-39 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Bescherming,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Europese etniciteit,Fotografie,Gootsteen,Horizontaal,Hygiëne,Kaapstad,Kleurenfoto,Mannen,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Operatiekapje,Operatiemasker,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Partnerschap,Staan,Tekstveld,Twee personen,Vastberadenheid,Verwachting,Volwassen,Volwassen vrouwen,Voorbereiding,Werken,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images