Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Surgeons at work : Stockfoto

Surgeons at work

Credits: 
seraficus
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
108316477
Collectie:
Vetta
Surgeons At Work StockfotoApparatuur,Beschermende handschoen,Blaas,Blauw,Chirurg,Chirurgie,Chirurgisch instrument,Close-up,Dokter,Drie personen,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hechten,Hechtnaald,Hulp,Hygiëne,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Knippen,Latex,Medische apparatuur,Medische artikelen,Medische procedure,Menselijk bloed,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke buik,Menselijke hand,Menselijke huid,Mensen,Onderdeel van,Open,Operatiehandschoen,Operatiekamer,Operatiekleding,Operatietafel,Patiënt,Prepareerschaar,Rood,Scalpel,Teamwerk,Verlicht,Verticaal,Werken,Wond,ZiekenhuisPhotographer Collection: Vetta