Surgeon top, tennis player bottom : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Surgeon top, tennis player bottom

Credits: 
Tim Macpherson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150799872
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.716 x 4.800 px (31,46 x 40,64 cm) - 300 dpi - 7,84 MB
Surgeon Top Tennis Player Bottom StockfotoDokter,Bizar,Humor,Tennis,Mensen,Operatiekleding,Chirurg,Studiofoto,Twee personen,Bovenste deel,Groot-Brittannië,Motivatie,Ongebruikelijk,Jonge mannen,Jonge vrouw,Sportkleding,Bovenlichaam,Dromen,Fantasie,Groene acthergrond,Identiteit,18-19 jaar,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Armen omhoog,Atleet,Binnenopname,Blauwe achtergrond,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Gras,Hoofddeksel,Jong volwassen,Kleurenfoto,Ledematen,Londen - Engeland,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Onderste deel,Samengesteld beeld,Sportman,Van de zijkant,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Stone Tim Macpherson