Sunset View from rooftop of building, Brooklyn, NY : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Sunset View from rooftop of building, Brooklyn, NY

Credits: 
Yellow Dog Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
123153223
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.040 x 3.354 px (42,67 x 28,40 cm) - 300 dpi - 8,78 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sunset View From Rooftop Of Building Brooklyn Ny StockfotoArchitectuur,Avondschemering,Brooklyn - New York,Buitenopname,Fotografie,Gebouw exterieur,Hoog standpunt,Horizontaal,Kalmte,Kleurenfoto,Pret,Reisbestemmingen,Stad New York,Stadsbeeld,Verenigde Staten,Verlicht,Zonder mensen,ZonsondergangPhotographer Collection: Iconica © 2011 Yellowdog Productions RIGHTS RESERVED