Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
studio shot of Border Collie on white background : Stockfoto
Border Collie puppy

Studio shot of Border Collie on white background

Credits: 
Michael Duva
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Border Collie puppy
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Display - Fotobehang, Product - Detailhandel - Overig (cheques, souvenirs, geschenkartikelen), Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
116035559
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.018 x 3.345 px (42,49 x 28,32 cm) - 300 dpi - 1,48 MB
Release-informatie:
Property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Studio Shot Of Border Collie On White Background StockfotoBorder Collie,Dier,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Hond,Hondje,Horizontaal,Huisdier,Kleurenfoto,Liggen,Mokken,Nieuwsgierigheid,Ontspanning,Schattig,Studiofoto,Ten voeten uit,Verdriet,Verenigde Staten,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank michael duvaBorder Collie puppy