studio portrait of businessman : Stockfoto

Studio portrait of businessman

Credits: MoMo Productions
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
143699168
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.552 px (43,18 x 30,07 cm) - 300 dpi - 10,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Studio Portrait Of Businessman Stockfoto 143699168Zakenman,Directeur,Portret,Bejaard,In de camera kijken,Zitten,Creativiteit,Elegantie,Bedrijfsleven,Studiofoto,Mode,60-64 jaar,Alleen mannen,Fotografie,Grijze achtergrond,Knappe man,Serieus,1950-1959,Alleen één man,Bril,Individualiteit,Mensen,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen één seniore man,Atlanta,Bovenlichaam,Classic,Eén persoon,Georgia,Goed gekleed,Grijs haar,Horizontaal,Kleurenfoto,Mooie mensen,Retrostijl,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Stone momo productions