studio portrait of business woman : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Studio portrait of business woman

Credits: 
MoMo Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
143699172
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.175 x 3.450 px (43,82 x 29,21 cm) - 300 dpi - 9,61 MB
Studio Portrait Of Business Woman Stockfoto 143699172Portret,In de camera kijken,Bedrijfsleven,Zakenvrouw,Indiase etniciteit,Serieus,Alleen vrouwen,Portretfoto,Eén persoon,Blauwe achtergrond,Creativiteit,Studiofoto,Groot bedrijf,Nieuw bedrijf,35-39 jaar,Mensen,Gekleurde achtergrond,Halsketting,Horizontaal,Individualiteit,Alleen één vrouw,Pak,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Atlanta,Fotografie,Georgia,Goed gekleed,Investering,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Lang haar,Mid-volwassen,Verenigde Staten,Volwassen,Werkneemster,Zwart haarPhotographer Collection: Stone momo productions