Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Students playing saxophones in music class : Stockfoto

Students playing saxophones in music class

Credits: 
Blend Images - KidStock
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
153337858
Collectie:
Brand X Pictures
Students Playing Saxophones In Music Class StockfotoMuziek,Bladmuziek,Leren,Klaslokaal,Kind,Muziekinstrument,Onderwijs,Studerende,Spelen,Kindertijd,Uitvoering,Aziatische en Indiase etniciteit,Muzikant,Saxofoon,Jongens,Saamhorigheid,Trainen,70-79 jaar,Frontaal,Preadolescent kind,Volwassen,Duet,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Muziekstandaard,Samenwerking,12-13 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Bejaard,Binnenopname,Concentratie,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Gelijkheid,Gemengde afkomst,Horizontaal,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Middelgrote groep mensen,Multi etnische groep,New Jersey,Onscherpe achtergrond,Seniore vrouwen,Staan,Verenigde Staten,Volwassen vrouwen,West New York - New JerseyPhotographer Collection: Brand X Pictures