Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Students playing musical instruments : Stockfoto

Students playing musical instruments

Credits: 
Blend Images - KidStock
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
153337750
Collectie:
Brand X Pictures
Students Playing Musical Instruments StockfotoBladmuziek,Muziek,Kind,Kindertijd,Muziekinstrument,Studerende,Leren,Viool,Onderwijs,Spelen,Jongens,Klaslokaal,Schoolgebouw,Dwarsfluit,Muzikant,Preadolescent kind,Aziatische en Indiase etniciteit,Horizontaal,12-13 jaar,Alleen kinderen,Binnenopname,Concentratie,Europese etniciteit,Fotografie,Gelijkheid,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Multi etnische groep,Muziekstandaard,New Jersey,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Saxofoon,Scherpte,Trainen,Vasthouden,Verenigde Staten,Vier personen,West New York - New Jersey,ZittenPhotographer Collection: Brand X Pictures