Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Students (6-10) having paper fight in classroom : Stockfoto

Students (6-10) having paper fight in classroom

Credits: 
Nicholas Prior
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200174057-005
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.699 x 3.757 px (39,78 x 31,81 cm) - 300 dpi - 6,91 MB
Students Having Paper Fight In Classroom StockfotoKlaslokaal,Ondeugendheid,Opstand,Kindertijd,Onderwijs,Stoeien,Onbeschaafdheid,Jongens,Basisschool student,Beweging,Blaag,Papieren vliegtuigje,Pret,Springen,Basisschool,Staan,Opwinding,10-11 jaar,8-9 jaar,Binnenopname,Bureau,Multi etnische groep,6-7 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen kinderen,Bewogen,Dag,Driekwartlengte,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gooien,Horizontaal,Kleurenfoto,Lachen,Meisjes,Mensen,Middelgrote groep mensen,Onderdeel van een serie,Vasthouden,Verenigde Staten,Vrijetijdskleding,Zitten,ZorgeloosPhotographer Collection: Stone