Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Student and tutor looking at clipboard in ship's engine room simulator : Stockfoto

Student and tutor looking at clipboard in ship's engine room simulator

Credits: 
Monty Rakusen
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
169263612
Collectie:
Cultura
Student And Tutor Looking At Clipboard In Ships Engine Room Simulator StockfotoKantoor,Regelkamer,Computermonitor,Techniek,Planning,Vergadering,Besturingspaneel,Computer,Crew,Europese etniciteit,Machinekamer,Mannen,Onderwijzen,Teamwerk,Controle,Digitaal display,Directeur,Discussie,Frontaal,Leren,Luisteren,Praten,Schip,Tonen,Uitleggen,20-24 jaar,25-29 jaar,Advies,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Armen over elkaar,Begeleiding,Beroep,Binnenopname,Blauwdruk,Communicatie,Concentratie,Desktop-pc,Diagram,Document,Driekwartlengte,Fotografie,Horizontaal,Imitatie,Jong volwassen,Jonge mannen,Kadet,Kapitein,Klembord,Kleurenfoto,Lancashire,Medewerker,Mensen,Militair uniform,Militaire training,Nieuwsgierigheid,Omlaag kijken,Onderwijs,Overhemd en stropdas,Papierwerk,Passagiersboot,Passagiersschip,Prestatie,Reizen,Saamhorigheid,Samenwerking,Simulator,Staan,Studerende,Tekstveld,Toegankelijkheid,Twee personen,Uniform,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verbinding,Vervoer,Volwassen,Werken,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Cultura