Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Stucco Art Deco beach house, convertible car in driveway, Margate City, New Jersey. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1930s: Stucco Art Deco beach house, convertible car in driveway, Margate City, New Jersey.

Stucco Art Deco beach house, convertible car in driveway, Margate City, New Jersey.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1930s: Stucco Art Deco beach house, convertible car in driveway, Margate City, New Jersey.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774865
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.248 x 4.239 px (35,97 x 35,89 cm) - 300 dpi - 6,32 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Stucco Art Deco Beach House Convertible Car In Driveway Margate City New Jersey StockfotoArchitectuur,Art deco,Auto,Bauhaus,Cabriolet,Close-up,Extreme close-up,Fotografie,Horizontaal,Houten terras,Inspanning,Kunststroming,Kust karakteristiek,Mid-Atlantische Verenigde Staten,Modern,Moderne kunst,Motorvoertuig,Nauwkeurigheid,New Jersey,Noord,Ontwerp,Oprit,Personenauto,Pleister,Retrostijl,Stad,Strand,Strandhuis,Terras,Trui,Vakantiehuis,Vervoer,Zand,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1930s: Stucco Art Deco beach house, convertible car in driveway, Margate City, New Jersey.