Structure : Stockfoto
This is architecture from Bund in Shanghai. It was newly constructed forShanghai expo.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Structure

Credits: 
Photography by Simon Bond
Bijschrift:
This is architecture from Bund in Shanghai. It was newly constructed forShanghai expo.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
115968745
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.369 x 5.054 px (28,52 x 42,79 cm) - 300 dpi - 5,48 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Structure StockfotoArchitectuur,Tentoonstelling,Modern,Ontwerp,Zwart-wit,Roltrap,Beweging,Bund,Ontwikkeling,Shanghai,Binnenopname,Fotografie,China,Dag,Gekanteld,Heldere lucht,Mensen op de achtergrond,Onderweg,Reisbestemmingen,Silhouet,Staan,Stadsleven,VerticaalPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2011 Simon BondThis is architecture from Bund in Shanghai. It was newly constructed forShanghai expo.