Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Stressed Woman Pulling Hair : Stockfoto

Stressed Woman Pulling Hair

Credits: 
Andre Cezar
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Alcoholische dranken, Drugs-/alcoholmisbruik, Geestelijke gezondheid/diagnoses - Aandoeningen - Behandelingen en gedragspatronen, Geweld - Misbruik, Medische aandoeningen - Diagnoses, Politiek, Religie, Seksueel overdraagbare medische aandoeningen, Seksuele kwesties en onderwerpen, Tabakswaren en accessoires, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
a0246-000018
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.167 x 4.112 px (35,28 x 34,81 cm) - 300 dpi - 3,16 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Stressed Woman Pulling Hair StockfotoTrekken,Volwassen vrouwen,Frustratie,30-39 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bovenste deel,Emotionele stress,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijk haar,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Met de ogen dicht,Onderdeel van een serie,Ongerust,Ongerustheid,Portret,Studiofoto,Tekstveld,Witte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank