Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Stressed businessman in meeting  : Stockfoto

Stressed businessman in meeting

Credits: 
David Lees
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85324530
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.863 x 3.455 px (41,17 x 29,25 cm) - 300 dpi - 6,76 MB
Release-informatie:
Model en property release
Stressed Businessman In Meeting Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Beschouwing,Binnenopname,Collega,Dag,Een groep mensen,Emotionele stress,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kaapstad,Medewerker,Mensen,Met de ogen dicht,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Ongerustheid,Onscherpe achtergrond,Overwerkt,Pijn,Portretfoto,Uitgeput,Vergaderruimte,Vier personen,Witte boorden werker,Zakenman,Zitten,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: The Image Bank David Lees