Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Street scene in Halifax : Stockfoto
View of old section of town with heritage buildings, Halifax, Nova Scotia, Canada

Street scene in Halifax

Credits: 
Bob Stefko
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
View of old section of town with heritage buildings, Halifax, Nova Scotia, Canada
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108121510
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.450 x 5.175 px (29,21 x 43,82 cm) - 300 dpi - 8,55 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Street Scene In Halifax StockfotoAbsentie,Advertentie,Architectuur,Buitenopname,Canada,Communicatie,Culturen,Fotografie,Gebouw exterieur,Geschiedenis,Halifax - Canada,Kassei,Kleurenfoto,Leeg,Levensstijl,Nova Scotia,Parkbank,Poster,Reisbestemmingen,Stad,Stadje,Variatie,Vastzitten,Verlicht,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Bob Stefko 2010View of old section of town with heritage buildings, Halifax, Nova Scotia, Canada