street portrait : Stockfoto
young happy, smiling girl.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Street portrait

Credits: 
Tony C French
Bijschrift:
young happy, smiling girl.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160600759
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 6,52 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Street Portrait StockfotoTiener,Gemengde afkomst,Afro,In de camera kijken,Portret,Buitenopname,Gekruld haar,16-17 jaar,Menselijk haar,Tevreden,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Bruin haar,Coltrui,Dag,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Vrolijk,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Taxi tony c frenchyoung happy, smiling girl.