Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Street Food Jakarta : Stockfoto
Fried street food at vendor's cart in Jakarta, Indonesia.

Street Food Jakarta

Credits: 
Paul Kennedy
Bijschrift:
Fried street food at vendor's cart in Jakarta, Indonesia.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156530279
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.840 x 5.760 px (32,51 x 48,77 cm) - 300 dpi - 8,23 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Street Food Jakarta StockfotoJakarta,Voedsel,Snackkraam,Straat,Indonesië,Kar,Straatverkoper,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Dranken en maaltijden,Drie personen,Emmer,Fotografie,Gebakken in de pan,Java,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mensen op de achtergrond,Omlaag kijken,Onderdeel van,Snack,Ten voeten uit,Variatie,Versheid,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Lonely Planet Images Paul KennedyFried street food at vendor's cart in Jakarta, Indonesia.